דליות וורדים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

11/09/2012 | 00:41 | מאת: אלבינה

שלום אני בת 26 ואמא ל3 מגיל צעיר(15) יש לי ורדים ועם השנים והלידות זה גדל ונראות כמו דליות וורדים כמעט בכל הרגל במיוחד מאחורה .(במשך 3 שנים נטלתי גלולות למניעת הריון) מה אני עושה לאיזה טיפול כדאי לי לפנות והאם זה יחמיר? מודה מראש

א) בכדי לאבחן האם מדובר בבעיה רפואית (אי-ספיקה ורידית -דליות) או בבעיה אסטטית בלבד (נימים) יש לבצע דופלקס ורידים עמוקים ושטחיים ברגליים. ב) אם מדובר בבעיה רפואית הטיפול המתאים נקבע ע"י הממצאים בדופלקס ורידים. ג) האם זה יחמיר או לא? אם תהיי שוב בהריון - בטוח יחמיר ! אם קיימת בעיה רפואית ולא רק אסטטיקה - סביר להניח שיחמיר במשך הזמן.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים