העלמת ורידים בולטים ברגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

02/03/2015 | 17:53 | מאת: נטלי

כמה אמור לעלות טיפול להעלמת ורידים בולטים ברגליים? כמו כן, אם מדובר בבעיה רפואית ולא אסתטית בלבד, מה היחס אליה בקופות החולים? האם הטיפולים הם על חשבון המטופל בלבד או שיש סבסוד כלשהו?

ראשית, יש לבצע דופלקס ורידים ברגליים. בדיקה זו מאבחנת במדוייק האם זו בעיה רפואית (כלומר דליות/אי ספיקה) או בעיה אסטטית (נימים וורידים רטיקולאריים). בנוסף, מאפשרת לקבוע את הטיפול המתאים ביותר לנבדק/ת. אם מדובר בבעיה רפואית - הרי שהטיפול בה מוכר ע"י קופות החולים ועל ידי חברות הביטוח. לכל קופה יש הסדר משלה. בחברת הביטוח - לפי הביטוח.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים