זיהוי אם זה ורידים ברגליים או לא

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

24/04/2017 | 20:56 | מאת: שלי

היי , בחודש האחרון הופיעו לי מין קווים חומים עבים ולא ברורים בשוק האחורית של רגל ימין, אבל זה לא נראה כמו ורידים או נימים. מה זה יכול להיות? מצורפת תמונה

לא מצורפת תמונה. לא ניתן לצרף תמונה לפורום. פסים חומים עבים הם בד"כ פיגמנטציה בעור שיכולה להיות בשינויי הקף הרגליים (כביטוי לשינויי משקל משמעותיים), דלקת, ורידים, מצב לאחר טיפול בלייזר, נזק חשיפה לשמש ועוד.

25/04/2017 | 10:39 | מאת: שלי

כן ירדתי הרבה מאוד במשקל , יכול להיות שזה זה. זה בסדר שזה מופיע רק בשוק אחת? ואיך מטפלים בזה?

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים