העלמת נימים ברגליים המלצה

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

05/03/2017 | 22:41 | מאת: אני

איזה טיפול מומלץ להעלמת נימים ברגליים והאם התופעה לא חוזרת בסיום הטיפולים?

נימים ברגליים הם בעיה אסטטית וככזו תמיד תמיד חוזרים. בממוצע בתוך כשנה. תלוי בנטיה משפחתית, אורח חיים, תרופות וכו' שתי אפשרויות מקובלות לטיפול זריקות ולייזר זעיר עוצמה. קיימים יתרונות וחסרונות לכל טיפול בתלות במטפל ובמטופל וכן באיזור הטיפול לאורך הרגל.

04/04/2018 | 20:45 | מאת: ענת

בלייזר חוזר גם ?

כן.

05/04/2018 | 07:10 | מאת: ענת

יש טיפול שזה לא חוזר? אחריי כמה זמן בממוצע חוזר מטיפול בלייזר הנימים? כמה עולה לייזר?

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים