תוצאות דופלר ורידי הרגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

21/02/2017 | 09:18 | מאת: דורלי

ד"ר שלום, עשיתי דופלר וברגל אחת במערכת השטחית הודגמה אי ספיקה של מסתמי וריד הספנה הגדולה בשליש התחתון בירך ובשליש העליון בשוק עם דליות בשליש העליון בשוק האחורית ולטרלית לברך. רציתי לדעת אם למעט זה שאסטתית זה לא יפה, צריך לטפל בזה? אני לא ממש סובלת מזה, גם לא סבלתי בהריונות. מצד שני אני גם לא עומדת הרבה או עושה הרבה פעילות. האם הקופה תממן לי את הטיפול? ובכל מקרה - מה שיטת הטיפול המומלצת? יש לציין שאם אני כבר מטפלת אז יש לי גם לא מעט נימים והייתי שמחה להיפטר גם מהם. תודה!

מדובר בבעיה בשסתומי הורידים. הממצא מעיד על בעיה רפואית קלה. מאחר ואין לך כל תלונות אין צורך בטיפול. כדאי ללכת ולהפעיל את הרגליים. בעיקר חשובה הפעלת הרגליים בעת ישיבה ממושכת או עמידה ממושכת במקום אחד. נימים אינן קשורות לבעית הורידים והטיפול בורידים איננו "מעלים" את הנימים. כדאי להשאר במעקב. אם יהיו תלונות ורידיות לשקול טיפול ממגוון הטיפולים החדש. בכדי לקבוע טיפול מתאים לך צריך להבדק ולראות את הדופלקס

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים