באיזה טיפול לבחור?????

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

18/01/2017 | 11:50 | מאת: רחל

היינו אצל כירורג כלי דם בגלל אי ספיקה בורידי הרגליים, שהמליץ על : " שיטה אנדוונוסית. למרות שדרגת הבעיה היא כן הורייה לניתוח (החסרון בהרדמה ואשפוז)" מהי השיטה האנדוונוסית? והאם החסרון בניתוח הוא ככל ניתוח אחר בהרדמה עצמה, או שיש עוד חסרונות על פני השיטה השנייה? תודה מראש

כאשר מדברים על ניתוח הכוונה לניתוח תלישה. ניתוח זה מבוצע בהרדמה כללית או אפידורלית. כולל חתכים וצלקות. זמן החלמה יחסית ארוך. הטיפול המקובל היום הוא אבלציה בחום או ניתוח מתוך הוריד אנדו-וסקולארי או אנדו-וונוזי. מבוצע בחדר ניתוח אבל בהרדמה מקומית. בדרך כלל ללא חתכים. זמן ההחלמה קצר וגם התוצאות טובות יותר.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים