נימים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

24/01/2015 | 21:10 | מאת: דליה

יש לי נימים ברגליים , ניגשתי למרפאה פרטית לבירור והומלץ לי על 4 טיפולים בהזרקה ( לא קצף) , ראיתי בכמה אתרים שמדברים על בדיקת דופלקס , מה זה הבדיקה הזו , לא עברתי כלום , הרופא רק הסתכל לי על הרגליים מה גם שבכלל לא הייתי אצל רופא כירורגי דרך הקופה , האם היה עליי לגשת קודם לרופא ציבורי? האם בדיקת הדופלקס נחוצה ?

בעבר (לפני כ-20 שנה) האבחנה של בעיה אסטטית או רפואית בוצעה אך ורק בהסתכלות. כיום אנו יודעים שהאבחנה ובמיוחד לפני המלצה על טיפול מתאים מחייבת דופלקס-אולטראסאונד. בכ-40% מהנבדקות בעבור נימים נמצאו ורידים שאינם מתפקדים היטב. ראשית, זה הופך את ההגדרה לבעיה רפואית (אי ספיקה) גם אם אינך סובלת ממנה. שנית, הטיפול בנימים עלול להכשל אם בדיוק מתחת לצבר הנימים קיים וריד מזין שאיננו תקין ולא נראה כלפי חוץ !

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים