פצע לחץ

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

03/11/2014 | 16:33 | מאת: כהן

בס"ד שלום אבא שלי בן 81 שסובל מסוכרת + פרקינסון + מחובר לקטטר +חולשה כללית ב3 שבועות האחרונים נוצר לו פצע ברגל שמאל מעל הקרסול +מוגלה+ צבע כהה כרגע הוא מטופל באישפוז בית ע"י תחבושות גרנפלקס + פולידין בהתיעצות עם האחות שמוכשרת ע"י קופ"ח לפצעים טוענת שטיפול עם אוזון לא יעזור לו בגלל שמוגלובין וחלבונים שלו נמוכים לכן תאי עור לא התפתחו באופן תקין רציתי לדעת את חוות דעתך בנושא

04/11/2014 | 16:06 | מאת: ד"ר איל עטיאס

שלום לך, במצב של ירידת חלבונים ומצב כללי ירוד ונראה שהמצב הולך ומתדרדר. דרושה בקרה רפואית קפדנית, וטיפול סיעודי ורפואי צמודים. במידה ותרצו : תוכלו לקבל במרפאתנו בדיקה יסודית, הנחייה רפואית וסיעודית ואף טיפול בייתי במידת הצורך. נשמח לסייע ככל יכלתנו: ד"ר איל עטיאס 02-6427954

מנהל פורום טיפולי אוזון