האם ניתן למצוא reference מדעיים להצלחות טיפול זה?

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

26/11/2013 | 15:25 | מאת: ד"ר

שיפור בתפקוד הכלייתי עד כדי הפסקת הצורך בטיפולי דיאליזה בחולה סוכרת הוא הישג שהיה מטלטל את אמות הסיפים של עולם הרפואה והייתי מצפה למצוא פרסום של ה case report הזה בעיתון רפואי מכובד.

10/12/2013 | 00:44 | מאת: ד"ר איל עטיאס

הערתך נכונה, אך העובדה המטלטלת את אמות הסיפים: היא עובדה. משמע: אף כי מדובר בקומץ מקרים (case reports), אלו מקרים אמיתיים! מרדכי כהן, ששמו דווח בוואלה בריאות לפני כשנה: דיווח אמת! ותודה לאל עד היום אינו נזקק לדיאליזה, וכמוהו מטופלים נוספים. לטיפול בשיטת אוקסיפרו יתרונות משמעותיים במצבים מורכבים כיוון שמסייעים בשיפור פרפוזיה פריפרית גם כאשר יש הצרויות קשות בכלי הדם. לידיעתך: בשבע השנים האחרונות טופלו מעל 400 מטופלים אשר היו מועמדים לקטיעה של גפה בשל פצע סוכרתי קשה ריפוי, רק 19 נזקקו בסופו של דבר לקטיעה. אתה מוזמן ליצור קשר עם ממרפאתנו ולקבל נתונים נוספים. אנו מאחלים בריאות איתנה לכולם והחלמה מהירה לחולים. דר איל עטיאס.

מנהל פורום טיפולי אוזון