טיפול בשושנת יריחו

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

13/03/2013 | 18:51 | מאת: יעל דרור

ביתי בת 12 סובלת מזה עשרה חודשים משושנת יריחו על הלחי. הפצע גדל מאוד ולא נראים סימני החלמה. טופלה בלשקוטן שלא הועיל. האם יש לך נסיון בטיפול באוזון במקרים דומים? אודה לתשובתך יעל

14/03/2013 | 21:27 | מאת: ד"ר איל עטיאס

במספר מקרים בהם טיפלנו היתה הטבה משמעותית, ולעיתים ריפוי מלא ונקי. מציע לכם להפגש עם פרופ. אלי שוורץ מנהל היחידה למחלות זיהומיות טרופיות בתל השומר, ולוודא שהאבחנה והטיפול שקיבלתם עד כה נכון. אשמח לסייע בטיפולי אוקסיפרו במקביל. הצצי בסרטון של שני באתר שלנו, שהחלימה היטב משושנת יריחו בפנים פסח כשר ושמח ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון