טיפול בסרטן

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

26/08/2012 | 10:45 | מאת: אורי

דר' שלום! במאמר שקראתי באינטרנט סופר על טיפול בחולת סרטן באמצעות גז אוזון ומי אוזון. האם סביר ויכול להיות? ואם לא ידוע האם הדבר יכול להזיק?

27/08/2012 | 21:06 | מאת: ד"ר איל עטיאס

אורי שלום, הטיפול באוזון בשיטת אוקסיפרו מיועד להיות חלק מהטיפול התומך הניתן לחולים במחלות קשות כולל סרטן, שכן הוא מסייע בהקלת כאבים, הורדת בצקות, שיפור התאבון וההרגשה הכללית של המטופל. בניגוד לסטרואידים, בטיפול זה לא תועדו כל תופעות לוואי משמעותיות והטיפול בטיחותי ביותר. במאמר שפורסם בעיתון sciens ב1980 תואר שגז אוזון מדכא באופן ספציפי תאי סרטן, ללא גרימת נזק לתאים רגילים. אולם היישום הקליני בחולים עם מחלות ממאירות אינו פשוט כל כך, כיוון שקשה לחשוף לגז אוזון בצורה ישירה גידול החבוי בתוך הגוף. רלוונטיות של הטיפול במרפאתינו לחולה ספציפי, צריכה להבחן בפגישה עם המטופל. בברכת רפואה שלמה ושנה טובה, ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון