טיפול בחולה כליות מטופל בדיאליזה

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

28/09/2012 | 15:32 | מאת: מור

האם הטיפול שאתה נותן מסייע או מרפא חולה כליות, האם בעבר הצלחת לסייע בעה לחולה מסוג זה. תודה רבה

06/10/2012 | 22:49 | מאת: ד"ר איל עטיאס

מור שלום, מטופלים עם בעיות כליות סובלים לעיתים קרובות מבעיות כלי דם אחרות. לטיפול הזה יש חשיבות רבה במקרים אלה. במאמר שפורסם לאחרונה באתר וואלה סופר על חולה שהצליח להבריא בעזרת הטיפולים שלנו, תפקודי הכליה השתפרו וניתן היה להפסיק דיאליזה אחרי חודשים של טיפול בדיאליזה. כל מקרה יש לבחון בקפידה ולהתאים לו טיפול בהתאם לצרכיו. לא ניתן להתחייב על תוצאות וצריך לבחון את האפקט הטיפולי המתקבל במטופל עצמו. ניתן לתאם תור בטלפון 1-700-500-517. בברכת רפואה שלמה וחג שמח, ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון