חולה סכרת מטופל באינסולין כדי גם האוזון

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

03/09/2012 | 17:16 | מאת: מנחם

שלום לך ד"ר עטיאס. אני חולה סוכרת מזה 24 שנים. מטופל באינסולין כבר למעלה מ -12 שנים מאוזן מבחינת סכרת. האם כדאי לי לטפל גם באוזון ומה זה יוסיף לבריאותי?

03/09/2012 | 21:38 | מאת: ד"ר איל עטיאס

מנחם שלום, אם אתה מאוזן היטב, מקפיד על פעילות גופנית והמנעות מעישון, הרי אתה במצב אופטימלי. הטיפול באוזון בשיטת אוקסיפרו נחשב כטיפול מניעתי חשוב ובעל ערך, ועל כן אני ממליץ עליו בחום. אם תרצה לשמוע יותר פרטים תוכל לעיין באתר או לקבוע מועד לפגישה. בברכת שנה טובה ורפואה שלמה ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון