טיפול בפצעי לחץ כתוצאה מנכות מלאה

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

29/08/2012 | 17:20 | מאת: דניאלה

שלום אבי בן 83 הוא נכה 100% מרותק למיטה בעיקר מזה שנים יש לו פצעי לחץ רבים האם הטיפול עוזר בעניין? אם ניתן לקבל את הטיפול בבית האבות שבו הוא נמצא?

01/09/2012 | 20:46 | מאת: ד"ר איל עטיאס

דניאלה שבוע טוב, יש לנו שירות של טיפול עד לבית המטופל ואפשר לקבל טיפול גם בבית אבות. יש צורך בהסכמת מנהל המחלקה בו מאושפז אביך. אנו מטפלים במקרים דומים בבתי אבות ברחבי הארץ, וגם בחולים מאושפזים בבתי חולים. במידה ואת מעוניינת ניתן ליצור קשר עם המרפאה ולתאם פגישת יעוץ בטלפון 1-700-500-517 או 02-6427954 בברכת רפואה שלמה ושנה טובה ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון