אוזון

דיון מתוך פורום  טיפולי אוזון

28/08/2012 | 08:10 | מאת: ירין

שלום, האם מוכר שימוש באוזון לבעיות רפואיות כמו תשישות כרונית,IBS ? האם יש סכנה בטיפול כזה ? תודה

01/09/2012 | 20:40 | מאת: ד"ר איל עטיאס

ירין שלום, תשישות כרונית ו-inflamatory bowel syndrom הינם מצבים כרונים המיוחסים למחלות שונות. הטיפול באוזון בשיטת אוקסיפרו אינו ספציפי ומאחר שיש לו השפעה כמו סטרואידלית אך ללא תופעות לוואי של סטרואידים, ניתן לנסות טיפול זה ולבחון האם מושגת הטבה משמעותית. במקרים רבים תהיה הטבה. אין כל סיכון בטיפול זה. בברכת רפואה שלמה ושנה טובה ד"ר איל עטיאס

מנהל פורום טיפולי אוזון