סינדרום הפסקת נשימה בזמן שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

24/07/2013 | 18:57 | מאת: ציפי

הובחנתי כבעלת סינדרום הפסקת נשימה בזמן שינה , הדבר מאוד משפיע עלי במשך היום אני עייפה לעיטים עצובה , לא פעם אני מוצאת את עצמי באמצע הלילה יושבת על המיטה או מחפסת מקום לישון אחר מחוץ לחדר שינה בטענה שאין לי מספיק אוויר בחדר , זה משפיע עלי שאני חייבת אבל חייבת לישון במהלך היום אחרת אני לא יכולה לתפקד האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת שהשינה תהיה טובה יותר , שכחתי לציין דבר קיים מאז שהייתי ילדה כמו אבי אחותי כולנו נחרנים רציניים

שלום, מתוך תאורך אובחנת כבר כסובלת מהפרעת נשימה בשינה. איני יודעת מה דרגת החומרה אך מדרגה בינונית ומעלה הטיפול מחוייב. אין ספק כי חלק מהסיבות ששנתך אינה איכותית הנה הפרעה זו. אבל מתוך תאורך עולה גם חשד כי קיימת הפרעת חרדה כלשהי וזו נדרשת לטיפול תרופתי. ממליצה לך לפנות לפסיכיאטר לעזרה בנושא החרדתי וליצור קשר עם מכון השינה בו נבדקת לקבלת הסבר והמלצות טיפוליות. שיהיו לילות טובים ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות