בעיות קימה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

24/07/2013 | 14:54 | מאת: גילה

שלום, רציתי לשאול בנוגע לחבר שלי. יש לו בעיה בלקום מהשינה, גם אם הוא ישן 8 שעות, גם אם זה שנת צהריים או בוקר לקום לעבודה. מנסה להעיר אותו בכל דרך אפשרית!! אך הוא חוזר לישון עמוק יותר ויותר. שום דבר לא עוזר, גם פיטורים ממקום עבודתו, גם אי הגעה לאירועים חשובים.. הוא פשוט לא מסוגל לקום.. הוא קם לפחות שעתיים אחרי הקימה המתוכננת. הוא נוטל ציפרלקס, במידה וזה רלוונטי. הבנאדם עם עבר של דיכאון ממוות של אחד מהוריו לפני כ20 שנה. אבל כרגע הוא מתנהג כרגיל, הוא לא בדיכאון כבר שנה, הוא אוכל שותה, ישן, צוחק מתנהג כבנאדם מין השורה. האם ניתן לעשות משהו? ממה זה נובע? אשמח לתשובה או טיפים. תודה ד"ר

לעיתים הנו צורך טבעי ויש להאריך את שעות השינה. לעיתים ציפראלקס עלול לגרום לעייפות ולעיתים סיבות אחרות. לעיתים גם דיכאון. ה"טיפ" שלי הוא ללחוץ עליו לפנות לרופא שינה בהקדם. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות