בעיות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

03/06/2013 | 07:08 | מאת: ניב

שלום לך מיכל. אני ניב, בן 17, עוד מעט 18. יש לי בעיה כזו . לפני מס' ימים (4 \ 5) הייתה לי בעיית הירדמות בלילה, נכנסתי למיטה בשעה 2:00 לפנות בוקר, וניסיתי להירדם עד השעה 4. בשעה 4 נרדמתי לבערך חצי שעה, ומאז לא נרדמתי כל היום. בעקבות כך הגוף שלי נכנס לחרדה, כל פעם לפני השינה אני תמיד חושב על "מה יקרה אם אני לא יירדם" , נלחץ .. נרדם בשעות 4 לפנות בוקר ומתעורר כל יום בשש, פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה, ביומיים האחרונים הצלחתי עוד איכשהו להירדם חזרה אחרי שהתעוררתי ב שש בבוקר, עד בערך 12, 13 וחצי. היום זה שוב קרה לי, נרדמתי בארבע וקמתי בשש, ומאז לא נרדם שוב. מה לעשות ? אני לחוץ !!

אל תקרא לכך " בעיות שינה" כי תקבע לך את העובדה שיש לך הפרעת שינה. אבל בהחלט אתה צודק שזה הזמן לטפל כי מתפתחת לך חרדה מפני השינה והיא עלולה להביא לכדור שלג. אני מציעה לשתף את ההורים ואת רופא המשפחה או לפחות רופא המשפחה. אפשר לפתור זאת ורצוי מהר. שיהיה לילה טוב. ונ.ב. אל תחשוש גם אם יעבור לילה ללא שינה בסופו של דבר אתה תרדם. אני מניחה שזה משבש כעת את מהלך החיים והלימודים ולכן כדאי שתפנה בהקדם. תרגיש טוב

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות