חיוורון בשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

25/04/2013 | 17:51 | מאת: ys

אני בן 35 כשאני מתעורר אפילו אחרי מנוחה קצרה אני רואה שהצבע בגוף שלי אזל ממש חיוורון מוחלט בעיקר ביידים בעבר חשתי את זה בעיקר במנוחות קצרות וכיום כשאני מתוערר באמצע הלילה או בבוקר אני רואה שהיידים והרגליים שלי לבנות מאוד לפעמים זה גם מתבטא בתחושת כבדות באיברי הגוף והתופעה של החיוורון חולפת לאחר עשר שניות בערך מהיקיצה והצבע חוזר רגיל כמו"כ לאחר השינה אני עייף מאוד עד כדי שאני חייב לנוח לפחות שעה בבוקר לאחר סידור הילדים בביה"ס

איני יודעת להסביר בוודאות את התופעה אך בכל מקרה ממליצה לובצע בדיקת שינה מלאה במכון שינה וניטור לחצי דם. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות