טיפול בסהרוריות ופראסומניה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

15/04/2013 | 22:11 | מאת: יעקב

רציתי לדעת האם יש טיפול לפראסומניה וכן סהרוריות באופן ישיר לפתרון הבעייה כי זה פוגע בכל הסובבים אותי כי אני מנהל שיחות ארוכות וכן זז ועושה כל מיני תזוזות מתוך שינה וכן מדבר בטון ממש גבוה וכן צועק ומדבר על דברים איישים לפעמים השמח לקבל מענה כי הבעייה היא כבר ככל הידוע לי יותר 8 שנים וברצוני לעשות לזה סוף קיבלתי כל מיני כדורים מהפסיכאטר אבל לא עוזרים לבעייה המדוברת

שלום, אין טיפול המרפא את הבעיה אך ישנו טיפול סימפטומטי בבעיה במידה והיא כה מפריעה. מאחר וקיבלת תרופות כאלה ואחרות כדאי אם כך כי תתייעץ בשיחה אישית עם רופא שינה כשלפניו ולפניך מונחת רשימת התרופות בהן טופלת. עם זאת יש לדעת כי פאראסומניות מחמירות בתנאי מתח וחסך שינה אז אופציה ראשונה לטיפול הינה טיפול בנל. שיהיו לילות טובים ד"R מיכל לוסטיג

10/02/2016 | 15:16 | מאת: עפרה חובה

שלום רב, שמי עפרה חובה, ואני מחברת 'יולי אוגוסט' הפקות. בימים אלו אנו עובדים על תכנית רדיו אינטרנטית שעוסקת בשינה והפרעותיה. אני מחפשת אנשים שיהיו מוכנים לשתף את המאזינים שלנו בסיפורם האישי שנוגע להפרעת שינה או מחלת שינה כלשהיא. (אפשרות לעילום שם ואף לעיוות קול). התכנית הינה מדעית, מחקרית. מספר הטלפוןשלי 0547-246996

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות