דפיקות לב מואצות בבוקר עם היקיצה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

26/03/2013 | 18:18 | מאת: בן

שלום דוקטור, אני בן 65 בריא בדרך כלל. כמעט מדי בוקר עם היקיצה,אני מרגיש מין התרגשות משונה מן היום החדש והלב שלי פועם בחזקה.ההרגשה מלווה גם בעייפות למשך השעות הראשונות של היום וקשה לי לתפקד כרגיל באותן שעות.רק כעבור שעתיים-שלוש,אני חוזר לתפקד כרגיל.מה יכולה להיות הסיבה?

שלום רב, אני ממליצה רק כדי להיות "על הצד הבטוח" לבצע הולטר של אקג למשך 24 שעות. התסמינים שאתה מתאר, עם זאת, יכולים בהחלט להתאים למצב חרדתי כלשהו המתבטא עם היקיצה. שיהיה חג שמח ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות