בעיות עירנות והפרעות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

21/09/2016 | 20:43 | מאת: שיר

שלום אני בת 32 בריאה בדרכ ולוקחת כדורים פסיכיאטריים לדכאון וביפולריות. הבעיה שלי שאני עייפה כל הזמן לא משנה כמה אני ישנה! אני יכולה ללכת לישון מוקדם ולהשלים שינה במהלך היום ועדיין לקום עייפה וישנונית ואני כבר אובדת עצות. בדיקות הדם היו תקינות והפסיכיאטריה והרופא משפחה טוענים שאין קשר לכדורים אבל מה כן? איך אני יכולה לפתור את בעיית העייפות הנוראית? תודה

שלום, רוב התרופות הפסיכותרופיות, אלה שמשפיעות על חוויה נפשית , משפיעות בדרך זו או אחרת על מערך השינה-עירות. יתכן ויתכן שלא , שהעייפות שלך נגרמת מהן. אך ישנו נוהל, סדר של בירור עייפות הכולל בדיקות דם שונות, בדיקת הרגלי שינה ועירות, ואם נדרשת גם בדיקת שינה. לא ניתן לפתור בעיית עייפות מבלי להבין מה סיבתה.. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

22/09/2016 | 10:39 | מאת: שיר

הבדיקות דם שהרופא נתן היו תקינות ולטענתו קצת ספורט וירידה במשקל יפתור את כל הבעיה. קשה לי להאמין שרמת העייפות שלי נובעת רק מזה השאלה היא מה עוד יכולות להיות הבעיות? איזה עוד כיוונים אפשר לבדוק?

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות