שלום

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

16/07/2016 | 13:27 | מאת: מיכאלה

אני גרה בדירה שכורה בדירה צמודה יש רעש במשך כל הלילה, אני בת 58 ללא בעיות רפואיות. מעירים אותי לפעמים עד 3 פעמים בלילה. הבנתי שזה פוגע באיכות השינה ומהווה סכנה למחלות לב. מה מומלץ לעשות במצב כזה. בחלק מהפעמים חוזרת להרדם בחלק לא מצליחה. זה ממש גורם לעייפות מצטברת וללא סיבה. טכנית לא ניתן לשנות את המצב הקיים.

מה שאת בעצם מתארת זו "שינה קלה" שלך יחסית לרעשי הסביבה, וכנגדה אין הרבה מה לעשות למעט אמצעים טכניים כמו אטמים, סגירת חלונות וכו. שיהיו לילות קלים ד"R מיכל לוסטיג

03/08/2016 | 19:48 | מאת: נכון

יש בזה סכנה לבעיות לב. שינה גרןעה וזה משפיעה רע מאוד ואין מה לעשות. מצב בעייתי שאני בו שנתיים גם כן. כדור דינה במינון נמוך פעם בשבוע שבועים בשישי שבת טיפה עוזר.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות