בעיות התעוררות אצל בוגרים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

03/07/2016 | 08:45 | מאת: אנונימית

שלום, לחבר שלי, בחור בן 26, יש בעיה רצינית עם התעוררות. כדי להעיר אותו באמצע הלילה נדרשות במקרה הטוב 40 דק' וגם אז הוא בקושי מגיב. הוא לא מתעורר גם מ20 שיחות ברצף, כשהפלאפון על צלצול ממש לידו. זה לא נראה לי מצב טבעי. חשוב להדגיש שהשינה שלו לא סדירה, יש לילות שישן 3-4 שעות ולילות של 7-8 שעות ויש גם לילות לבנים או שינה באמצע היום. ממה יכולה להיגרם הבעיה? לא נראה לי נורמלי לא להתעורר ברמה הזאת. האם נדרש טיפול במעבדת שינה?

אלו בעצם האבחנות המבדלות שעומדות אל מול דפוס השינה של בן זוגך. על מנת לבדוק לאילו מהן מתאימה שנתו שלו, ולטפל בהתאם עליו להתייעץ באופן אישי עם רופא שינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות