בעיית שינה ועייפות מתמדת לאורך היום

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

03/05/2016 | 16:20 | מאת: אוריאן

שלום דוקטור בזמן האחרון אני עם המון בעיות בשינה ועייפות מתמדת לאורך כל היום אני מאוד פוחד ממחלה כלשהי אך מה עליי לעשות??<

ראשית להתייעץ עם רופא המשפחה לרוב ניתן לגלות בעיות פשוטות בבדיקות דם פשוטות ,לתקנן והעייפות תשתפר. במידה והחרדה מתמידה ,והיא מדירה שינה מעינך, כדאי יהיה להתייעץ באפשרות של נטילת טיפול תרופתי נוגד חרדה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

06/05/2016 | 14:20 | מאת: אוריאן

יש לציין כי אני יושן עם הפלאפון לידי ממש. האם יכולה להיות זאת הבעיה לעייפות?

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות