עייפות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

02/01/2016 | 14:44 | מאת: חן

אני בן 30 עובד בדרך כלל מהבית. אני מאובחן עם בעייות קשב ורכוז ונוטל ריטלין לעיתים,סובל מעייפות במהלך היום וחוסר אנרגייה גם אן אני ישן טוב בלילה. עשיתי בדיות דם כלליות לפני כשנה והיה בסדר,האם יש בדיקות דם מיוחדות שכדאי שאעשה בכדי להתחיל לגלות מה הבעייה. הייתי במכון שינה ונמצא שיש לי בעייה עם תחילת ההרדמות אך לא תמיד. אשמח להצעתך. תודה

ידוע שישנו קשר בין הפרעת קשב וריכוז להפרעות ומבנה שינה שונה ואלה כשלעצמם עלולים להביא לעייפות. סטמולנטים כשלעצמם עלולים להביא לעייפות עם תום פעולתם. אבל דבר ראשון הקפד לשון 7 שעות בלילה, ברצף, ובדוק עם רופא שמפחה כדי להפריד בין עייפות נפשית לפיזית. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות