יקיצה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

28/10/2012 | 21:40 | מאת: גלי

בת 52, כ-6 שמים לאחר הפסקת המחזור ומטופלת באקטיבל. בשנים האחרונות ובמיוחד בשנה האחרונה אנימתעוררת אחרי כ- 5-6 שעות שינה ומתקשה להרדם לאחר מכן.(לעתים אפילו אני מתעוררת אחרי 4 שעות) המשמעות היא שאני הולכת לישון ב-11(בד"כ) וכבר בארבע בבוקר נגמר לי הלילה. אני לא ישנה במשך היום למרות שבסביבות חמש אחה"צ אני חשה עייפות רבה שחולפת עד הערב. האם המשמעות היא ש-5 שעות שינה הן מה שהגוף שלי זקוק לו עתה או שיש לפנות לרופא המשפחה כדי לחקור את העניין? תודה

וכן , אנו מכירים את כל סוגי נדודי השינה שפורצים בגיל זה. ראי "טיפים" שנתתי לזהבה לפניך, המדד לשעות שינה מספק הנו מידת העייפות והישנוניות שלך במהלך היום. שיהיה לילה טוב ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות