הפרעות שינה כרוניות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

15/10/2015 | 19:28 | מאת: יובל

מאז שאני זוכר את עצמי קשה לי מאד להירדם בלילות ובכללי גם בנסיעות ארוכות טיסות אני לעולם לא נרדם פחות או יותר מגיל 13 הייתי הולך לישון ממש מאוחר 5-6 היום אני בן 26. הייתי עובד במשמרות עד לפני שנה אז זה פחות הפריע לי.. התחלתי לעבוד בעבודה של בקרים 7 בבוקר אני קם ואני פשוט לא מצליח להירדם לפני השעה 3-4 בלילה וזה גם אם אני נכנס למיטה ב 11 בלילה .. אני יכול כל היום להיות זומבי לא לתפקד להיות עייף וכשמגיע שעה הלילה אחרי השעה 22-23 העייפות קצת עוברת ולא מצליח לישון אני לא זוכר מתי פעם אחרונה שהצלחתי להירדם בשעה נורמלית.. בשעות היום הרבה יותר קל לי לישון מאדר בשעות הלילה ואני כבר חסר אונים אני לא מתפקד ביום יום קשה לי לתקשר אני פשוט חי עם עייפות מייאשת כל יום. מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? תודה חזור

שלום, התאור שלך בהחלט מרמז לקיומה של הפרעה בתזמון שינה (הפרעה בשעון הביולוגי), ניתן לטפל . פנה לרופא שינה

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות