הפרעת שינה ?

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

29/09/2015 | 04:19 | מאת: סתיו

אהלן יש לי 2 שאלות אשמח לעזרה.. זה לא ממש בעיה יותר חהרחיב את הידע יכול להיות שגם בעיה אי אפשר להבחין עוד.. אני בן 19 נמצא כרגע בחופשה מהצבא לא נפרט את הסיבות.. יש לי את כל הזמן הפנוי בעולם כי אני גם לא עובד לכן מרשה לעצמי להתפזר עם הקטע של השינה.. השאלה שלי היא כזאת, אני יידבר במספרים על מנת שתבינו הכי פשוט : נניח שב24 שעות ביממה מומלץ לישון 7 שעות המקרה אצלי הוא שפספסתי שני לילות שינה משמע 48 שעות ללא שינה ומחסור של 14 שעות שינה הלכתי לישון בבוקר של היום השלישי וקמתי אני מציין באופן טבעי לאחר 8 שעות בגלל שחסרות לי 14 וישנתי 8 זאת אומרת שמבחינה גופנית השעון הביולוגי נקרא לזה ככה עדיין חסרות לי 6 שעות מהלילה הקודם ? שאלה מוזרה אבל מטרידה אותי.. כי אכן מרגיש עייפות אבל לא רוצה ללכת לישון כדי לאזן שוב את היום והלילה.. השאלה השניה היא לידע בלבד, קורה לי שלאחר פספוס של לילה ללא שינה היום השני בשעה אקראית פתאום נכנס בי פרץ של אנרגיות שפעם אחת פשוט יצאתי לריצה (לא אדם ספורטיבי) אשמח לתשובה ושיהיה חג שמח :)

איני חושבת שמדובר בהפרעת שינה אלא בחוסר מסגרת שהוא רע מכל הבחינות. והשינה אינה הולכת לפי פונקציה מתימטית לינארית ולכן אין זה אומר שאתה בחסר של 8 שעות שינה על פי חשבונך. אגב "אין השלמת שעות שינה" יש לשון 7 שעות מדי לילה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות