ביטויי בשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

18/09/2015 | 09:33 | מאת: תודה

אני בשנות ה40 הצלחתי בתחום המקצועי מאוד כולל מעבר בין 2 קריירות. בתקפידים שדורשים עבודה עם נוכחות מוחצנת חזקה. תחום השינה תמיד נפגע מהעוצמה שהתפקיד דורש. בנסיבות של התקופה האחרונה גיליתי שירידה דרסטית בהעדר עבודה אינטנסיבית נעלמו כל הסימפטומים בשינה. ואני ישן מצוין. ולא רוצה לאבד את זה. המבנה שלי מעט ציקלי. רק במקרים חריגים השתמשצי הלוריוואן. הויתור על החלק היותר מוחצן הביא שקט ותנודה מינורית. ולדעתי זה משפיע מאוד על השינה. זה נפשית שינוי גדול. אבל הרווח מזה אדיר. השאלה אם תמורת היתרון ברווחה הנפשית והשינה בהעדר הגירויים החיצונים העומתים במשך היום. שפחתו כמעט לכלום כלא עובד כרגע הם מניסיונך דבר שכדאי לשמר אותו? גם במחיר כלכלי מסוים וגם בחירה שלא לחזור לסוג העבודה הקודמת אם בכלל. אפילו אם זה מביא לדכדוך מסוים בהעדר העוצנות גירויי שהייתי רגיל להם. הנינוחות שבעולם השינה מלווה ומשפיעה עלי לטובה בכל היום. אודה אם פגשת מצב כזה מניסיונך עם אנשים.

תאורך מעיד על זה שכדאי מאוד לפנות לטיפול שיחתי לפחות קצר טווח לפתירת קונפליקטים שישנם ללא ספק על פני השטח שנה טובה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות