קשיי התעורורת

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

05/08/2015 | 09:28 | מאת: עדן

שלום, חבר שלי בן 28 עובד ולומד באוניברסיטה אך מתקשה להתעורר או בעצם לא מתעורר לבד בכלל, הוא גר עם דייר אשר לקח על עצמו את האחריות להעיר אותו וכשהדייר איננו נוצרת בעיה רצינית ואני נאלצת ללכת להעיר אותו בעצמי, הדבר המפתיע שהוא לא מתעורר מצלצולי טלפון או שעון מעורר, אך כשאני דופקת בדלת הוא כן מתעורר מיד, איך זה יכול להיות?? חשוב לי לציין שניסיתי להשאיר אותו כמה פעמים בלי להעיר אותו לבדוק האם הוא סתם סומך על אחרים, אך לצערי לא הצליח להתעורר בזמן עד שהדייר העיר אותו בסוף ואיחר על עבודתו בכמה שעות אשמח לקבלת תשובה דחופה כי אות אותו אנחנו גם עוברים לגור ביחד ואני לא יודעת מה ניתן לעשות אתו

שלום לך, איני יכולה לתת תשובה מלאה דחופה מאחר וישנן סיבות מרובות לקשיי התעוררות כשהשכיחה בינהן הינה חסך שינה כלומר חוסר הקפדה על שינה בת 7 שעות בלילה. מדי לילה. כמובן שישנן סיבות אחרות, מרובות , אבל על כך עליו להתייעץ באופן אישי. במהלך השינה אנו מכווננים לגירויים שונים אדם שכונן לילה למשל יתעורר בקלות ומיידיות מטלפון או אם שזה עתה ילדה את תנוקה. מדוע בן זוגך מתעורר דווקא למשמע קולך את זאת איני יכולה לאמר. בברכה ד"Rמיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות