שינה בהריון שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

16/07/2015 | 13:20 | מאת: ענת

תודה על תשובתך המהירה. אני מניחה שעד שאקבל את ההפניה ועד שתורי יגיע במעבדת שינה יגיע גם סוף ההריון...ראיתי שיש מסיכות ב700 ש"ח ואני מוכנה לרכוש כזו על חשבוני. השאלה האם ייתכן נזק לעובר (עודף חמצן וכו') האם המסכה בטוחה לשימוש בהריון והאם יש סוגים ואיכויות של מסכות. תודה רבה! ענת

השאלה אינה עודף חמצן לעובר בהכרח, אלא הלחץ של האויר הנדחס האם הוא מספק, ועוד . אין מדובר בחמצן שניתן ואיני ממליצה לעשות זאת ללא התערבות רופא

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות