שינה בהריון

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

15/07/2015 | 20:31 | מאת: ענת

שלום רב, אני בשבוע 29 להריוני, בעלת עודף משקל (מעבר להריון). בשבועות האחרונים אני נוחרת בעוצמות חזקות מאוד ואף מעירה את עצמי מספר פעמים בלילה...מיותר לציין שאני עייפה ותשושה במהלך כל היום. גם כשאני נרדמת לתנומה בצהריים אני מתעוררת מנחירותיי. האם יש מה לעשות בנידון? מה לגבי מסיכת חמצן? אני ממש זומבי... תודה!

שלום לך ידועות הפרעות נשימה בשינה בהריון מתועדות. ההנחיות כיום הן לאחר בדיקה המוכיחה קיומן של הפרעות נשימה בדרגת חומרה בינונית ומעלה לטפל -גם אם רק לתקופת ההריון. הטיפול הוא בעזרת מכשיר המכונה CPAP . בראש ובראשונה בקשי מרופא המשפחה הפניה למעבדת שינה. מזל טוב על ההריון ושבת שלום ד"ר מיכל לוסטיג

התורים למעבדות שינה לא כל כך רחוקים. אל תקני מסיכה בצורה שכזו

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות