סיבות להפרעות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

30/12/2014 | 16:45 | מאת: שרה

שלום, אני תלמידת כיתה י' ואני עושה עבודה בנושא שינה וחלומות. הפרק השני בעבודה עוסק בהפרעות שינה ובסיבות לכך. אשמח אם תלמדי אותי על הסיבות להפרעות שינה, על המניעים לשינה שאינה איכותית ועל תופעות שקורות במהלך השינה כמו דיבור או הליכה מתוך שינה. כמה שאלות בנושא: 1.מדוע נוצרת שינה לא איכותית (שמרגישים במשך השינה חצי ערות וחצי שינה- לדוגמא שינה באוטו,שמתעוררים הרבה במהלך הלילה לפרקי זמן קצרים וכו') 2. מה גורם להפרעות שינה (שלא מצליחים להירדם) 3. מה גורם להרטבת לילה, לדיבור ולהליכה במהלך השינה 4.מהם הדברים שמשפיעים על שינה תודה מראש. נ.ב אם יש לך מאמרים בנושא שיוכלו לעזור לי אני אשמח שתשלחי לי.

את לא באמת חושבת שדרך הפורום תקבלי (כל כך פשוט) את כל מה שצריך לעבודה נכון? בוודאי יש באינטרנט הרבה חומר, ואם עדיין לא יספק אותך נסי לקבוע פגישה עמי באסותא השלום עם שאלות מוכנות ונראה

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות