מעבדת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

16/12/2014 | 15:29 | מאת: ריקי

שלום בת שישים, עד לפני חודש השינה שלי הייתה נורמלית מינוס פלוס, וכנראה בשל תקופה קצרה של חרדה שהייתי בה איבדתי את היכולת להירדם ולא משנה כמה שאתאמץ, אני נעזרת בסירקדין שפעם עוזר ופעם לא.ובלי להגזים יש לילות שלמים שאני לא עוצמת עיין. אני מתכוונת לפנות למעבדת שינה.ואני כמעט בוודאות יודעת שלא אירדם במעבדה, האם במעבדה נערכים גם למצבים שהמטופל לא ישן כלל, אפשר קצת יותר מידע בעניין הזה. תודה.

ומאחר ואבחנת את הסיבה של מתח, כדאי להתייעץ עם רופא משפחה או למתן תרופת שינה לפרק זמן קצר או לטיפול בהפרעת החרדה. בכבוד רב ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות