בעיית הירדמות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

04/12/2014 | 01:44 | מאת: נוי

שלום יש לי כבר כמה שנים בעיה להירדם בלילה זה הגיע לפעמים למצבים שאני ישנה יןם כן יום לא אני לא יודעת אם יש קשר אבל אני מאובחנת עם HdHd אני שוכבת במיטה וישר חוטפת עצבים הרגליים רועדות בעצבנות וניסיתי הכל..לישון עם שקט טלויזיה לא לאכול פחמימותלפני השינה מוזיקה פשוט הכל לסדר את השעות לא עזר כאילו לא רוצה ללכת לישון אפילו שאין מה שמטריד אותי לא מצליחה להירדם

שלום, יתכן והתאור שלך קשור להפרעת הקשב והריכוז, ויתכן ולא אך בטוח שהבעיה אינה נעוצה רק בכך. אנא פני להתייעצות אישית עם רופא שינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות