רעש לבן ואיכות השינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

30/11/2014 | 20:37 | מאת: רועי

שלום ד"ר לוסטיג, יש לי המון רעש מהשכנים. וזה פוגע לי מאוד באיכות השינה. רציתי לשאול לגבי האפשרות ששמעתי למיסוך הרעשים ע"י רעש מונוטני (רעש לבן למשל). האם נמצא כי רעש כזה משפר את איכות השינה? ואינו פוגע באיכות השינה? אני מניח שהוא עדיף על פני כל מיני רעשים חדים ופתאומיים. אבל החשש שלי - האם הוא כשלעצמו איננו פוגע באיכות השינה מעצם היותו רעש חיצוני. תודה רבה רבה מראש, רועי

לדעתי שווה את הנסיון. איני מכירה מחקרים המעידים על פגיעה בשינה. ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות