לא מתנתקת..

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

24/11/2014 | 15:35 | מאת: שיר

שלום רב, רציתי לשאול האם יש הסבר להפרעת השינה שלי: הגוף בהרפייה מוחלטת- ללא דאגות. עייפות מצטברת של 2,3 לילות ברצף ללא שינה. בתהליך ההרדמות, הרפייה מוחלטת, כביכול מרגישה כמעט ישנה ובמקום להתנתק מתעוררת. יש לציין שנטלתי במהלך 5 השנים האחרונות נורטורנו חצי כדור או יותר וגם ניסיתי אמפרדקס לאחרונה שעוזרים לתקופה קצרה וגם לא תמיד ובכל לילה, וכמובן שאחרי זמן מה מפסיקים לעזור ויש צורך בהעלאת המינון. תופעות הלוואי נוראיות עבורי. אני נלחמת ומנסה כל פעם מחדש לצאת מההתמכרות אך שוב חוזרת לאותו מצב של חוסר שינה ונשברת מהמצב. תודה רבה!

24/11/2014 | 15:41 | מאת: שיר

בתהליך ההרדמות כאב מופיע בעיקר בצידי הראש (כמו שריר תפוס.) מרגישה שבגללו לא מתנתקת למרות ההרפייה ותחושת הכמעט "מתנתקת" ונתרדמת

זו בעצם הבעיה כשאת אומרת "לא מתנתקת. " הטיפול האדאלי לדעתי הוא טיפול התנהגותי קוגנטיבי מכוון לנדודי שינה. איני מבינה מה הקשר לטיפול על ידי אומפראדקס???

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות