צעקות מתוך שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

13/12/2012 | 14:51 | מאת: קטרין

שלום רב, לבן הזוג שלי יש תופעה של צעקות מתוך שינה. צעקות של בהלה, כאילו מישהו רודף אחריו. תופעה זו נמשכת כבר למעלה משנה, יש לציין שבפעם הראשונה שהיא התרחשה היתה במהלך טיול לאחר שירותו הצבאי (כלוחם). כיום התדירות גדלה ולרוב זה קורה לאחר שאנחנו מדברים על זה במהלך היום. אשמח מאוד לעזרה, תודה!

כשביעותי לילה הם סוג אחד של פראסומניות. אין סיבה להבהל והסיבה לטיפול הנה תדירות ההופעה ומידת ההפרעה שיש לאדם ממנה. בברכה ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות