עייפות ושינה מרובה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

24/08/2014 | 16:41 | מאת: אנונימית

שלום דוקטור, כבר מספר שנים אני נאבקת בתופעה של עייפות במהלך היום וחוסר יכולת להתעורר בבוקר. נראה שלמסלפר השעות בלילה אין השפעה על שתי התופעות. בחודש האחרון אני בחופשת סמסטר ויכולה ללכת לישון ולהתעורר בשעות שאני קובעת לעצמי. אני מתעוררת בקושי רב לאחר 10-12 שעות שינה, ומרוב עייפות מנמנמת גם בשעות הצהריים (ולא מסוגלת להתעורר לאחר 20 דקות, אלא קמה לאחר שעתיים, עייפה כמעט כמו לפני השינה). בבדיקות דם שעשיתי לאחרונה נמצא מחסור קל ב-B12 וברזל, אך זה משהו שקיים אצלי כבר שלוש שנים ומדי שנה אני נותלת ויטמינים כשזה קורה והעייפות לא נעלמת. מה עלי לעשות? האם פניה למרפאת שינה תעזור? האם ישנן תרופות שיכולות לפתור את הבעיה? תודה מראש.

שלום, במקרה שלך פנייה למעבדת שינה, (ראשית לשיחה עם רופא שינה) יכולה לעזור ורצויה תתבקשי, לדעתי לבלות יום במכון השינה. אבל התאור שאת מתאר דורש בירור מעמיק . בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות