הפרעת עוררות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

07/08/2014 | 08:16 | מאת: שיר

שלום, אני בת 16 ולאחרונה אני סובלת מהפרעת עוררות בבוקר תמיד הקימה בסביבות שעה 8 בבוקר גם אם אני ילך לישון בשעה ממש מאוחרת אני יקום בשעה הזאת זה ממש מעיק עייפות כרונית ואיני יכולה להבחין ממה זה נובע אולי מרעש בחוץ או בתוך הבית?? תודה.

אבל הפרעת עוררות זה לא. אם את יכולה להרדם בסביבות 2200-2300 ולהתעורר ב0800 הרי שהכל תקין בך. אני מסכימה שזה מבאס כשרוצים לשון יותר ולא יכולים או כשרוצים לקרוע את הלילה ומתעוררים בכל זאת ב0800 ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות