תל אביב

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

11/12/2012 | 03:38 | מאת: בר

היי אני בת 42 בזמן האחרון מתעוררת ב3 בלילה וזה לא משנה מתי הלכתי לישון. אין אני יכולה לחזור לישון ויכולה למשוך כל היום שאחרי וכשאני שוב נרדמת בסביבות השעה 23 או 22 אני מתעוררת לאחר שלוש שעות... אני לוקחת כדורי פרוגרסטרון- אני אוכלת מאוד בריא- היה חסר לי. ברזל אך אני משלימה זאת ובזמן המחסור לא התעוררתי- האם עש דרך לסדר את השינה? האם זה קשור להפרעה פיזיולוגית-(לב) ?

כך זה מכונה, לעיתים זה מתחיל כמקרה בודד שמתגלגל, לעיתים זה חלק ממצב דכאוני או חרדתי. כדאי להתייעץ אישית במהרה על מנת לא לפתח הרגל וחזרה מפני השינה בברכה דר מיכל לוסטיג.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות