GABA 500

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

13/07/2014 | 10:43 | מאת: ליאור

הי בן 40 עם בעיות של שינה ועוררות יתר מעל שנה ניסיתי 4 חודש חצי כדור בונדרמין עבד יפה אך אני רוצה להפסיק החלתי לנטול ח אמינו גאבא 500 1-2 יח בלילה וזה גם די מצליח האם אני יכול לנטול לתקופות ארוכות ועל בסיס יום יומי

איני נוהגת להמליץ על תרופות הנקנות "מעבר לדלפק "וללא צורך במרשם. בוודאי לא אלה בחנויות טבע וכדומה. נראה כי אין בהן מתום ולא כך הוא. כך שבוודאי לא אוכל לאמר אם נתן לקחת לטווח ארוך או לא בברכה ד,R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות