עייפות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

30/06/2014 | 18:14 | מאת: חדוה

בן 13 ילד עייף. מאז שהוא נולד יש לו צורך בהרבה שעות שינה. הוא נמנע מהתרוצצות פיזית ובשעה תשע בערב מחפש כבר את המיטה.בגיל זה שיש פעילות חברתית חבל לי שהוא לא יהנה כי אין לו את האנרגיה .( הוא שוקל כ39 ק"ג וגובה כ 160 סמ)מה אפשר לעזור לו ?

שלום, התאור שלך, של ילד שמגיל צעיר זקוק ליתר שעות שינה אינו מעיד בהכרח על מחלה א. זו בהחלט הפרעה אך יתכן ומדובר במה שמכונה long sleeper. כמובן ,שלאבחנה מדוייקת נדרשת פגישה אישית עם רופא שינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות