מתקשה להירדם

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

23/10/2012 | 08:33 | מאת: זהבה

לאחרונה אני מתקשה להירדם וזאת אחרי השלב בו סגרתי את הספר כי איני מסוגלת יותר לקרא, ואז אני מתהפכת במיטה 2-3 שעות משתמשת לעיתים ברסקיו לילה וזה ממש לא עוזר

להתהפך במיטה עד שנרדמים זו בדיוק הטעות הנפוצה שאסור לעשות. אין לשהות במיטה ו"להלחם בשינה" זו לא תגיע כך. ברגע שאת חשה את העוררות, אי נוחות, צאי מהמיטה וחזרי כעבור לפחות 20 דקות. אל תאכלי בזמן זה. ואל תשלימי שעות שינה במהלך היום. במידה ונדודי השינה מתמשכים , פני לשיחה עם רופא שינה. בהצלחה ד"R מיכל לוסטיג

29/10/2012 | 23:14 | מאת: זהבה

זאת בדיוק הבעיה שאני מרגישה עייפה, מתה לישון לא מסוגלת להקים את עצמי מהמיטה בקושי לשירותים,איני קוראת ולא מצליחה להירדם אם אקום ל20 דקות אני בכלל לא אירדם כי זה מה שקורה אם אם קמה לשירותים (קורה לפעמים...) תודה לך

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות