התעוררות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

12/04/2014 | 13:16 | מאת: ליאורה

שלום לך,אני בת 45 אמא לשני ילדים.מזה כשנה יש לי בעיה של הרדמות מהירה ללא בעיה ,אך לאחר זמן קצר של כרבע שעה עד חצי שעה אני מתעוררת לגמרי.לוקח זמן רב להירדם .בזמן הערות אני מאוד עצבנית ומתוסכלת מאחר ואינני יכולה להירדם שוב למרות שאני חשה בעייפות רבה. אודה לעזרתך.

שלום, שינויים שכאלה לעיתים קשורים עם שינויים במחזור, לעיתים עם מתחים הקורים לאורך החיים. הדבר החשוב הוא לא לקבע זאת -אל תשהיי במיטתך במידה ואינך נרדמת, אל "תשלימי" שעות שינה במהלך היום, וקבעי מועדים קבועים וקשיחים לשינה גם אם לא תצליחי בכל הזמן הזה להרדם. חג שמח ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות