התעוררות בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

20/03/2014 | 19:06 | מאת: אורה

אני מתעוררת בלילה ואני מתנשפת כאילו עשיתי איזו עבודה קשה - אני מתעוררת נחה קצת אחרי כמה דקות זה עובר וחוזרת לישון - נבדקתי אצל קרדיולוג עברתי מבדקים - והוא טוען שאין לי בעיה לבבית - ולא בעיות אסתמה אבקש לענות לי איזו סיבה יכולה להיות. בברכה

תיתכנה סיבות מספר לכך וייתכן ואין כל סיבה. במקום הראשון הייתי בודקת האם אין מדובר בהתקפי חרדה ליליים המתבטאים בהתעוררות עם תחושת בהלה, התנשפות לעיתים הזעה, תחושת קוצר נשימה וכו. כדאי אולי בכל זאת לבצע בדיקת הולטר אקג להשלים את הבדיקה הקרדיולוגית. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות