נראה כי בעלי סובל מסקסומניה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

11/02/2014 | 02:53 | מאת: מישהי

שלום רב! קיימים לילות בהם בעלי נוגע בי ומנסה לקיים עימי יחסי מין תוך כדי שינה. בדרך כלל אני מסרבת ושנינו נרדמים. לאחרונה שמתי לב שעיניו פקוחות- אך עדיין אין הוא זוכר דבר מהמתרחש. לפי מה שקראתי על ההפרעה היא עלולה להגרם עקב מחסור בשעות שינה ומצב דחק מסויים. לאור כך שנולד לנו בן ראשון , עוברת עלינו תקופה מרגשת ומאושרת אך גם בעלת מאפיינים של לחץ ומיעוט שעות שינה. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. כיצד ניתן לטפל בבעיה? האם ניתן להפחיתה את הסמפטומים ללא שימוש בכדורים או אבחון ? 2. קיים בי חשש להשאירו ישן עם בנינו באותה מידה שמא יתנהג בהתנהגות זו... אולי לא כעת, אך שמא זה יקרה בעתיד ואולי אם וכאשר תהיה לנו בת... האם חשש זה מוצדק? תודה מראש, וכל טוב, ממני

סקסומניה שייכת לקבוצת תופעות אוטומטיות המלוות שינה הן מתגברות בחסך שינה ו/או בתקופות מתח או חרדה. ובאלה כדאי לטפל. בכל מקרה מציעה לפנות לשיחה אישית עם רופא שינה בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות