חוסר יכולת להרגיש עייף

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

03/02/2014 | 20:44 | מאת: אביב

בעבר היה מגיע הלילה והייתי מרגיש את תחושת העייפות, הפיאוקים הרצון העז לישון שמחשיך. היום אין לי תיכולת להרגיש עייף אני יכול להעיות ער עד 5 בלילה ולא להרגיש את תחושת העייפות שפעם הרגשתי, רק מרגיש דפיקות לב אם זה ממש עד מאוחר נגיד עד 7 בבוקר לא לישון. אני יודע שקיימת בעיה כי אני פשוט לא מרגיש עייף ואני מכיר תתחושה של איך זה שאתה עייף ואמור לישון.

התסמינים שאתה מתאר מרשימים, אך לא מספקים. בוודאי שלא לישון זה לא הפתרון, ואגב, אין מצב שאינך ישן כלל. !! עם זאת אני מציעה לפנות לרופא שינה או תחילה לרופא המשפחה להתייעצות אישית ומלאה יותר. שיהיו לילות טובים ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות