לא מצליח לקום בבוקר (16 ADHD)

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

05/01/2014 | 09:21 | מאת: בן

שלום, מאז ומתמיד אני הייתי מתקשה לקום בבוקר מוקדם לביהס וכדומה, אך לאחרונה אני קם מאוחר אפילו שמעירים אותי אני לא מתעורר ובאינטרנט קראתי שADHD יכול להיות הגורם לתופעה אז באתי לכאן לברר האם זה נכון שADHD הוא גורם לכך (אובחנתי כבן אדם עם ADHD ומטופל בריטלין), והאם יש פתרון כלשהו שאוכל להתעורר מוקדם, נמאס לי לשמוע את ההורים שלי (הבורים סליחה על הביטוי) מתלוננים שעות בסלון עליי שאני לא מצליח להתעורר ונותנים סיבות מפוקפקות .. בתודה, בן.

ADHD היא אכן הפרעה של 24 שעות ובלילה מתאפיינת בלילה בשהייה ארוכה יותר במיטה , תנועתיות יתר ועייפות גם במהלך היום האם זו הסיבה שהנך מתקשה להתעורר ? איני יודעת. בראש ובראשונה ממליצה להקפיד על משך שעות שינה של לפחות 8-8.5 שעות מדי לילה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות